BMI Benelux neemt aandelen RBB over

BMI Benelux neemt aandelen RBB over

3 september 2020

BMI Benelux heeft per 2 juli 2020 de resterende 50% aandelen in RBB N.V. in Tessenderlo België over-genomen van Etex N.V. Met deze overname bouwt BMI Benelux haar marktpositie op de Belgische dakenmarkt verder uit.

De overname van het RBB betonportfolio en de betonproductie van Etex sluit perfect aan bij de strategie van BMI Benelux. Als totaalaanbieder van complete daksystemen biedt deze overname BMI Benelux de mogelijkheid haar activiteiten op het gebied van het hellende dak verder uit te breiden. Bert de Ru, Managing Director BMI Benelux: “De overname van het resterende aan-delenpakket uit de voormalige joint venture RBB in Tessenderlo sluit nauw aan bij de wereldwijde BMI Group strategie en ambitie om een totaal-pakket aan oplossingen en systemen voor zowel het platte als het hellende dak aan te kunnen bieden.

Deze overname maakt het mogelijk de markt en onze Belgische klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn nu immers fysiek dichter bij onze klanten gelokaliseerd en we beschikken over eigen productiefaciliteiten in België. We kijken er dan ook naar uit om het team van RBB Tessenderlo welkom te heten in onze organisatie.”

Het gehele artikel kunt u lezen in Steildak 4 - 2020.

Terug