U ZOEKT EEN DAKDEKKER?

Als u kiest voor een Dakmeester als dakdekker, dan weet u dat u werkt met een professional die beschikt over deskundigheid en garant staat voor kwaliteit. Kijk hier voor de Dakmeester bij u in de buurt.

Wat kunt u van een Dakmeester verwachten?

De deelnemers aan de Stichting Dakmeester zijn allen hellend dak-specialisten en proces-gecertificeerde bedrijven. Zij behoren bij de toonaangevende dakdekkersbedrijven in Nederland.

Niet voor niets stond er meer dan 25 jaar in het logo van de Dakmeester:

"Vakwerk in Dakwerk" 

Deze kwalificatie geeft naast uiting aan het erkende vakmanschap als het gaat om hellende daken, de zekerheid dat zij een gekwalificeerd kwaliteitssysteem hebben. Dit systeem wordt ondersteund wordt door externe controles van een onafhankelijke instantie: SKG-IKOB op de bouwplaats van de dakwerkzaamheden. Het proces certificaat geeft een extra zekerheid dat het dak wordt gemaakt volgens de geldende regelgeving en voldoet aan de wettelijke eisen, zoals het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl).

Vanzelfsprekend zijn alle Dakmeesters VCA gecertificeerd, veiligheid voor hun medewerkers staat bij hen hoog in het vaandel. Dit komt ook weer terug in de professionele “gereedschap” waarmee zij werken, zoals de logistiek naar het dak van de materialen. Alles professioneel en specialistisch.

De wijziging die we in 2023 hebben doorgevoerd in ons logo namelijk: ''VOOR DUURZAME DAKEN'' sluit nu beter aan bij de inspanningen die de Dakmeesters doen voor een beter milieu op het gebied van hellende daken.