Een belangrijk onderdeel van de bij de Stichting aangesloten deelnemers, is de samenwerking met toonaangevende hellende-dak fabrikanten. Een samenwerking die ervoor zorgt dat de Dakmeesters altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe ontwikkelingen, zowel op het gebied van een betere kwaliteit maar ook als het gaat om de verwerking van de materialen. Een extra dimensie geeft de samenwerking ook op het gebied van productaanpassingen dan wel ontwikkeling op veel gebieden. De  logische combinatie van het vakmanschap van de Dakmeesters met de kennis van de producenten, levert echt resultaat op!

 

DEELNEMENDE PRODUCENTEN

 

2023-Monier-logo-CMYK_.png

 

MONIER

Eén van de deelnemende producenten is Monier (BMI Nederland). Voor informatie over een breed assortiment keramische en betonnen dakpannen, daksysteemcomponenten, isolatie, zonne-energiesystemen en technisch advies klikt u op het logo hierboven. Zij hebben ook interessante informatie omtrent bestekservices, autocad applicaties, BIM etc

UNILIN

Unilin is de specialist, toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve isolerende daksystemen en prefabdaken. Zij hebben alle kennis in huis op het gebied van dakelementen, techniek, toepassingen, systemen, projecten, snelheid van bouwen, duurzaamheid en ontwerpvrijheid.

VELUX

Al ruim 70 jaar creëert Velux, met behulp van daglicht en frisse lucht, betere leefomgevingen onder het dak voor mensen over de hele wereld. Velux importeert en distribueert Velux dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepels en aanverwante artikelen zoals raamdecoratie, rolluiken, insectenhorren en zonweringsproducten.

 

BIJZONDERE LEDEN

All-Up-logo.jpg

 

ALL-UP

All-up gevestigd in Almelo is leverancier van o.a. hoogwerkers, hydraulische ladder- en verhuisliften, aluminium kranen, demontabele Geda liften etc. etc. Kortom, All-up heeft alles om hoog op het dak te komen.

BOVE_logo_RGB-1920x1080-transparant.png

BOVÉ

Bové te Ravenstein is leverancier van dakbevestigingsmiddelen voor het hellende dak. Bové bestaat al meer dan 50 jaar en is gespecialiseerd in het innoveren en produceren van bevestigingsmaterialen.

 

BROUWERS ZINK

Als u kiest voor Brouwers Zink kiest u voor de beste zink, koper een loodproducten gemaakt door een gerenommeerd bedrijf met een bewezen reputatie. Wat er voor en na de aankoop gebeurt vinden ze bij Brouwers Zink minstens zo belangrijk als de aankoop zelf. Aandacht voor details, een goed maatwerk advies en een uitstekende service is waar Brouwers Zink voor staat. Brouwers Zink levert binnen 24 uur (indien nodig) in heel Nederland en doet dat zonder vrachtkosten in rekening te brengen.

Onze partners

2023-Monier-logo-CMYK_.png

unilin.png

velux.png

 

 

All-Up-logo.jpg Brouwers-Zink.png BOVE_logo_RGB-1920x1080-transparant.png