dakpannen en zonnepanelen

Gericht op de toekomst

De Stichting ondersteunt de Dakmeesters met seminars, cursussen, voorlichting over nieuwe materialen en technieken en met een netwerk van deskundigheid.

Opleidingen vormen een belangrijk onderdeel van deze ondersteuning. Vanzelfsprekend hebben de leden van de Stichting Dakmeester bij het opleidinigsinstituut hellende daken de opleiding “Dakdekken hellende daken - Pannen”  met goed gevolg doorlopen. Daarnaast worden er regelmatig productopleidingen door de aangesloten producenten aangeboden. Verder organiseert de Stichting op twee niveaus een cursus “Bouwfysica van het hellende dak”. Enerzijds voor de deelnemende ondernemers en hun directies en anderzijds voor de mensen op de werkvloer.

Een Dakmeester staat garant voor deskundigheid, advies, goede service en perfecte oplossingen. Dakmeesters en specialisten van deelnemende producenten richten zich tezamen op ontwikkeling en innovatie van product en proces met behulp van werkgroepen. Ook stimuleert de Stichting de samenwerking in projecten zoals het aannemen van het Totale Dak, het verwerken van zonne-energie systemen en het renoveren van projecten in samenwerking met de producenten.

 

 

Onze partners

2023-Monier-logo-CMYK_.png

unilin.png

velux.png

 

 

All-Up-logo.jpg Brouwers-Zink.png BOVE_logo_RGB-1920x1080-transparant.png