Stichting Dakmeester, vanaf 1 maart 2020 - 24 proces gecertificeerde bedrijven

Stichting Dakmeester, vanaf 1 maart 2020 - 24 proces gecertificeerde bedrijven

29 februari 2020

H&W Totaaldak uit Surhuisterveen is vanaf 1 maart 2020 deelnemer aan de Stichting Dakmeester.

H&W Totaaldak een bedrijf gevestigd in Surhuisterveen, is na het behalen van zijn KOMO-procescertificaat de 24e deelnemer aan de Stichting Dakmeester. De visie van H&W Totaaldak is dat zij aan de hoogste kwaliteitsnormeringen willen voldoen en hebben vorig jaar besloten zich te laten certificeren door SKG-IKOB om zich daarna aan te kunnen sluiten bij de Stichting Dakmeester.

De Stichting Dakmeester is een platform van gekwalificeerde dakdekkers en toonaangevende producenten van materialen voor hellende daken. Dit samenwerkingsverband heeft als doelstelling om de kwaliteit van de hellende daken in Nederland naar een nog hoger niveau te brengen, gezamenlijk kennis te delen en ontwikkelingen te doen. De kwaliteit van hellende daken bestaat niet alleen uit hoogwaardige producten in hun toepassing, maar vooral ook de kwaliteit van de verwerking. Een samenwerkingsverband met een stabiele basis al sinds 1998!

Een unieke alliantie van vakmensen

De Stichting Dakmeester is een antwoord op de vraag naar hogere kwaliteit en zekerheid. De krachtenbundeling van producenten en verwerkers is enerzijds ingegeven door ontwikkelingen op het gebied van bestaande- of nieuwe materialen, nieuwe toepassings- en verwerkingstechnieken; anderzijds door het toenemende belang van economische-, esthetische-, energetische- en milieuaspecten. Vorm, functie en proces dat zijn de uitgangspunten van het samenwerkingsverband. Deze bundeling van expertise garandeert de klanten op alle gebieden een hoog niveau van het eindproduct: het hellende DAK.

H&W Totaaldak

H&W Totaaldak heeft alle kennis en ervaring in huis om met recht een specialist op het hellende dak genoemd te worden. Zij zijn een specialist op het gebied van verwerking van dakpannen en daksysteemcomponenten. Ook het onderdak, de prefab kapconstructie en het na-isoleren van hellende daken is een specialiteit van H&W Totaaldak. De naam zegt het al Totaaldak!

15 jaar Daksysteemgarantie PLUS

H&W Totaaldak is blij dat zijn nu ook aan hun klanten de 15 jarige Daksysteemgarantie PLUS kunnen afgeven. Daksysteemgarantie PLUS is een product van de Stichting Dakmeester, de deelnemers zijn specialisten op het gebied van hellende daken. Samen met de garantiepartners BMI Monier, Velux en Unilin geven de Dakmeesters niet alleen garantie op het functioneren van de gebruikte materialen gedurende deze periode, maar ook garantie over de manier waarop het hellend dak is gemaakt. Een systeemgarantie voor maar liefst 15 jaar!

HW-Totaaldak_02.jpg

Terug