All-Up komt met we­reld­pri­meur naar de Bouwbeurs in Utrecht

All-Up komt met we­reld­pri­meur naar de Bouwbeurs in Utrecht

4 januari 2023

Tijdens de Bouwbeurs 2023 komt All-Up met een wereldprimeur op de proppen. Het betreft de zogenaamde K280E, compleet elektrische aanhangerkraan van het gerenommeerde Duitse merk Klaas. Deze compacte aanhangerkraan is uitgerust met een zeer stil en milieuvriendelijk accupakket. Ook zijn er een groot aantal noviteiten uit het productengamma van Geda en Paus te zien.

Volgens All-Up, gaat de nieuwe Klaas K280E het dit jaar helemaal maken. “Als je bedenkt dat de markt voor deze noviteit zowel de bouw is, als de dakdekker, zonnepaneel installateur en dergelijke, mensen dus die nu allemaal al kranen gebruiken, dan breekt er zometeen een nieuwe tijd aan. Want in een handomdraai is deze kraan op te stellen, de accu’s vol, en werken maar, en da’s veel efficiënter. En denk ook maar eens aan de milieu voordelen…”

 

Voordeel met de Geda acculift

Verder komt All-Up met de Geda acculift, het voordeel van deze Geda lift zit hem vooral in de accutoepassing. Binnen anderhalf uur is een lege accu weer opgeladen, de opbouwtijd is slechts 5 minuten en de te bereiken hoogte is al gauw tien meter. Voor 120 kg gewicht draait de lift, die met een snelheid van 15 meter per minuut het werk doet, haar hand niet om.

 

Laadkraan topper

Andere bezienswaardigheden binnen de stand van All-Up in de Jaarbeurs zijn onder meer een nieuwe grote laadkraan van het merk Klaas. Deze kraan biedt de mogelijkheid om 8 pallets mee te nemen op het laaddek Deze K950RHX bereikt een hoogte van 48 meter, kent een hijslast van 5.000 kg en heeft een automatische uitschuifbare jib. Ook van Klaas staan er de K700RSX BE-kraan, een kraan die inmiddels al vele tevreden gebruikers kent. Deze kraan verkreeg al in 2009 de Nederlandse bouwprijs en geldt nog steeds als topper.

Tot slot zijn er van Paus onder andere de Easy 18 meter, de kleine ladderlift met grote prestaties die leverbaar is in diverse uitvoeringen. Ook zijn er diverse beursacties met onder andere RSS dakrandbeveiliging en de Geda ladderliften.

All-Up staat in hal - stand B030.

Terug