Een nieuw filiaal in Brabant voor Brouwers Zink & Dak

Een nieuw filiaal in Brabant voor Brouwers Zink & Dak

16 november 2020

De keuze voor een volgend filiaal van Brouwers Zink & Dak is gevallen op Eindhoven. De eerste vraag die wellicht opkomt is: waarom Eindhoven? Dat is een terechte vraag. Er zijn vele mogelijkheden voor Brouwers Zink & Dak om een nieuw filiaal te openen. De keuze voor Eindhoven is gebaseerd op een aantal belangrijke argumenten:

  1. Brouwers Zink & Dak heeft een sterke klantenbasis in Brabant en binnen Brabant is Eindhoven en omgeving daarin zeer goed vertegenwoordigd;
  2. Brouwers Zink & Dak wil graag uitbreiden in grote steden met veel mensen, woningen en dus daken en gevels;
  3. Eindhoven ligt centraal tussen de filialen Maastricht en Gouda zodat het ook logistiek mooi past;
  4. Brouwers Zink & Dak ziet mogelijkheden om een sterk team in Eindhoven te formeren die klanten zeer goed kunnen bedienen.

Onze eerste prioriteit is om een sterk team te formeren voor Eindhoven. Daarom zijn we volop in gesprek met kandidaten. Verder zijn we natuurlijk bezig om onze locatie te bepalen in Eindhoven. Ook hierin zullen we zeer zorgvuldig tewerk gaan.

Tot slot werken we verder aan onze filiaalstrategie voor Eindhoven waarbij we gebruik maken van de kennis die we in Gouda en Maastricht dagelijks opdoen. Uiteraard kijken we ook naar de bestaande markt in Eindhoven en de reeds aanwezig concullega’s. We moeten onderscheidend zijn en willen dat dan ook worden.

Wanneer gaat dit alles leiden tot een opening? Hopelijk gaat het ons lukken om in het eerste kwartaal van 2021 open te gaan, dat is ons streven.

Meer info: https://www.brouwerszink.nl/een-nieuw-avontuur-voor-brouwers-zink-dak

Terug