Kwaliteit is het stokpaardje van Konrad Roof Technology

Kwaliteit is het stokpaardje van Konrad Roof Technology

9 december 2016

Bedrijven die participeren in Stichting Dakmeester staan voor een kwalitatief hoogstaand dak, gemaakt door vakkundige en gediplomeerde dakdekkers. Kwaliteit is ook het stokpaardje van Konrad Roof Technology, het bedrijf uit Middenmeer dat op 4 november jl. tot Stichting Dakmeester is toegetreden. 

Eigenaar Karsten Konrad is bijzonder trots dat zijn bedrijf voortaan als Dakmeester bekend staat. ‘Stichting Dakmeester heeft ons benaderd, omdat ze graag met een bedrijf in Noord-Holland vertegenwoordigd wilden zijn. Er zijn hier meer dakdekkers, maar ze belden ons. Dat is een groot compliment. De stichting staat voor kwaliteit en dat is precies waar wij ook voor staan.’

Konrad Roof Technology is actief in de renovatie en nieuwbouw van hellende daken voor tal van opdrachtgevers, zoals particulieren, woningcorporaties en aannemers. Bij het bedrijf staat het volledig ontzorgen van de klant centraal. “Op basis van een vrijblijvende dakinspectie en een passend advies regelen we het proces van a tot z”, zegt Konrad. “Dit behelst zowel de levering van de bouwmaterialen als de uitvoering van de werkzaamheden, tot het isoleren, het timmerwerk, het plaatsen van zonnepanelen en goten aan toe. Veel klanten vinden het prettig om het proces in al zijn facetten over te laten aan een gespecialiseerde partij, omdat ze de kennis en kunde zelf niet in huis hebben. We zien de laatste jaren dat steeds meer mensen de goede keuze maken en gaan voor de kwaliteit van een gecertificeerde dakdekker.”

SOCIALE BAND
Voor Konrad is ook de communicatie met de klant een belangrijke voorwaarde om de beoogde kwaliteit te leveren. “We trainen onze werknemers om mee te denken. En dan vooral in oplossingen, niet in problemen. Veel kan ter plekke worden bepaald, in andere gevallen is een belletje naar de zaak voldoende. Daarnaast hameren we erg op de omgangsvormen. Bij ons is het heel gewoon dat de jongens zich netjes voorstellen. Bij particulieren gaan steevast de schoenen uit. Een kop koffie slaan we nooit af, want dat is een mooie gelegenheid om een sociale band met de mensen op te bouwen. Dat maakt het gemakkelijker om over het werk te communiceren.”

“DE BESTE, NIET DE GROOTSTE”
Konrad Roof Technology is in vijf jaar tijd gegroeid van twee naar 25 werknemers. Vandaag de dag beschikt het bedrijf over een hechte en enthousiaste groep dakdekkers die in wisselende formaties samenwerken en elkaar dagelijks op de zaak treffen voor een korte kick-off. Veel groter wil Konrad met zijn bedrijf niet worden. “We willen graag de beste zijn, niet de grootste. Wij opereren alleen in Noord-Holland en bewust niet in heel Nederland, omdat we dan een beroep zouden moeten doen op mensen die we onvoldoende kennen en niet weten of ze de kwaliteit van Konrad kunnen leveren. Kwaliteit dus bóven kwantiteit. Dat is echt het stokpaardje van ons bedrijf.”

Meer informatie over deze Dakmeester - zie: www.konrad-rooftech.com

Terug