Dakmeester werkt samen met sponsoren

Dakmeester werkt samen met sponsoren

18 december 2014

Dakdekkersbedrijf Peter Ummels uit Brunssum heeft ervoor gekozen om een vrijstaande woning in Elsloo (Lb) te voorzien van zwarte VH-Variabel dakpannen geproduceerd door Monier. De topgevels, de boeiboordbekleding van zowel het pannendak alsmede het platte dak en de dakkapel zijn voorzien van zinken SLATE felsbanen. Deze zijn geproduceerd en geprefabriceerd door Brouwers Zink.

Voor de opdrachtgever in Elsloo heeft Dakdekkersbedrijf Peter Ummels een geheel nieuwe dakopbouw verzorgd van A tot Z. Door een aanbouw met verdieping diende het dak grondig aangepast te worden. Het oppervlak werd groter en is er gekozen voor een nieuwe hellende constructie die in zijn geheel is aangepakt door deze Dakmeester. Ook het regelwerk voor de topgevels, boeien, dakkapel en garage dak is geheel door eigen vakkundige mensen uitgevoerd. Brouwers Zink heeft voordat de montage plaatsvond het inmeten voor haar rekening genomen. Samen met de monteurs ter plekke is gekeken naar de detaillering die het beste gebruikt kon worden om van dit project een mooi geheel te krijgen.

De Stichting Dakmeester is een direct antwoord op recente marktontwikkelingen. De krachtenbundeling van producenten en verwerkers is enerzijds ingegeven door ontwikkelingen op het gebied van materialen, toepassingen en verwerkingstechnieken, anderzijds door het toenemende belang van economische en esthetische aspecten. Deze bundeling van expertise garandeert u een uitstekende service en een op maat gesneden oplossing. Door de expertise van de producenten kunnen de verwerkers terugvallen op gedegen advies, waardoor de eindgebruiker verzekerd is van een kwalitatief, mooi eindproduct!

Terug